1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Na gjeni ne Facebook

Na kontaktoni

Kontakti

Pamja e kontaktit

Info

Adresa:
Rr. Anton Ashta, prane Liqenit Artificial
Per Kalcetot Kontakt: 0682087469
Tirana Albania

Forma e Kontaktit

Posto. Të gjitha fusht me * janë obligative.

Informata tjera

Informata tjera:

Nje vend special ku natyra dhe njeriu qendrojne ne harmoni me njeri tjetrin! Hapesira te gjelberuara ne te cilat ju mund te shijoni paqesisht natyren ne relaks dhe qetesi. Tinguj me muzike te perzgjedhur, ushqim nga guzhinat e mirenjohura, kend lojrash per femijet, nete me muzike live me kengetare dhe grupe te mirenjohura…  Nje vend I cili ofron ambiente per cilindo ne te kater stinet e vitit.


View Aquadrom Tirana in a larger map