1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
  • Beer Garden
  • Evente
  • Restaurant
  • Irish
  • Pishina

Evente Ktu ndodhet eventi javes

Cdo te shtune Live Music ne Dubliners

Na gjeni ne Facebook

        

Olimpike Pishina Olimpike

 Pishina e vetme ne Shqiperi standartet e verteta te nje Pishine Olimpike europiane, qe ndodhet ne hapesiren e gjelbert te...

Lexo me shume...

V.I.P Pishina V.I.P

 Permasat e kesaj pishine kane gjeresi prej 25 metrash , gjatesi 50 metra dhe thellesi qe shkon deri ne 2.5 m

Lexo me shume...

Familiare Pishina Familiare

 Per te gjithe ata familiare qe duan te qendrojne bashke gjate oreve te qendrimit ne pishine, ne kemi vene se bashku...

Lexo me shume...

Sherbime dhe Facilitete