1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Na gjeni ne Facebook

Pishina V.I.P

 

Doni te kaloni nje dite ndryshe nga te tjerat, nen freskine e ujit te kulluar dhe qetesise qe dhuron natura me gjithe gjelberimin e saj ? Shtojin kesaj atmosfere te vecante dhe nje muzike te perzgjedhur nga DJ me ne ze te momentit, nje cocktaile freskues dhe do te te bej te harrosh qe ndodhesh ne metropol te zhurmshem do ta bejne diten tuaj perfekte. Keshtu qe mos hezito kalo momentet e tuaj me te bukura ne pishinen tone VIP.

Permasat e kesaj pishine prej 25 metrash , gjatesi 50 metra dhe  thellesi qe shkon deri ne  2.5 m ju japin juve mundesi qe te lini aty te gjitha energjite negavite dhe ju sigurojme qe do dilni nga ambjentet tona plot me energji pozitive, te rigjeneruar dhe sigurisht me deshiren per tu rikthyer serisht. Ne do te jemi gjithmone aty ne sherbimin tuaj, sepse misioni jone eshte te bejme diten tuaj me te bukur.