1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Na gjeni ne Facebook

Pishina trampoline

 

Doni te eksploroni adrenalinen qe le pas hedhja nga nje trampoline? Jeni apasionante te hedhjeve dhe deshira per te sfiduar gravitetin ju cmend? Atehere pishinat tona te pajisura me trampoline jane ato qe bejne per ju. Trupi ne renie te lire ajiri i fresket qe ju perkedhel dhe adrenalina qe rritet jane keto qe ju presit ne pishinat tona!

Ne ju japin mundesine qe te gjitha keto ti eksploroni vetem pak km larg shtepine tuaj ne nje nga zonat me te bukura te Tirane, vetem pra Aquadrom!

Juve ju ngelet vetem te vini dhe te ekploroni!