1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Na gjeni ne Facebook

Pishina per femije

 

Te gjithe e dime qe kenaqesine me te madhe ne ambjente te tilla si keto tonat e ndjejne me te vegjlit. Femijet e Tiranes qe si argetimin e vetem ndryshe ne nje qytet metropolitan shohin pishinat e Aquadrom. Ne i falenderojne per besimin qe na japin dhe per kete mundohemi ti japin gjithmone me te miren.

 Pishina jone e drejtuar me te vegjlit eshte nje pishine e ceket e pershtatshme per ate grupmoshe dhe e pajisur me ne rreshkitese te vogel per ti bere ditet e tyre ne pishinen tone sa me shume argetuese.