1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Na gjeni ne Facebook

Pishina Olimpike

 

Pishina e vetme ne Shqiperi standartet e verteta te nje Pishine Olimpike europiane, qe ndodhet ne hapesiren e gjelbert te Kompleksit Aquadrom, eshte e gjate 50 metra, 25 metra e gjere dhe ka nje thellesi 2.5 metra . Gjeresia e kesaj pishine lejon qe nje korsi te jete 3 metra  e gjere, e perbere gjithsej nga 8 korsi. Ne kete pishine zhvillohen programe te ndryshme noti, kurse noti per gjithe grup moshat si dhe  Kampionatet Kombetare ne bashkepunim me Federaten Shqiptare te Notit.